VITALITY

Heb je wel een gedacht aan het inschakelen van een vitaalcoach uit Zeist, nabij Utrecht? Stel jezelf de volgende vragen. Voel jij je onprettig in je eigen lichaam, lusteloos of vermoeid? Geen tijd om te sporten of een haat-liefdeverhouding met voeding? Zit jouw carrière in het slop of mis je zingeving in het leven? Kortom, je zit niet lekker in je vel. Als dit herkenbaar is, schakel ons dan in als vitaliteitscoach uit de omgeving Utrecht. Dankzij de brede opleiding op het gebied van voeding, beweging en mentale coaching krijg je kennis en inzichten om zelfbewust aan jouw levensstijldoelen te werken.

Meer….. 

Een vitaalcoach bij jou in de buurt

In Zeist, dicht bij de stad Utrecht, vind je bij Move2Vitality een vitaliteitscoach voor een leefstijladvies op maat. Wij helpen je met de volgende situaties:

  • Ervaar jij overmatige stress op het werk of thuis?
  • Lukt het niet meer om je op een fijne en gezonde manier te voeden?
  • Ben je gemiddeld gezien te moe om bewust te bewegen of te sporten?

De vitaalcoach uit Zeist is breed opgeleid als voeding- en gewichtsconsulent, personal trainer en mental coach. Samen met jou zoeken we naar passende en realistische doelen. Door de brede kennis van de vitaalcoach ben je in staat om samen de balans te herstellen, zowel op mentaal als op fysiek gebied. In de buurt van Utrecht bedient Move2Vitality jou of jouw team graag met de nodige programma’s begeleid door een vitaliteitscoach.

Wat kan een vitaliteitscoach voor jou betekenen?

Zoek je in de buurt van Zeist en Utrecht een vitaliteitscoach die jou kan helpen bij burn-outverschijnselen of het aanpassen van jouw voedingspatroon? Wil jij je fitter voelen door meer en effectiever te bewegen? Wij gaan graag met jou op zoek naar voor haalbare levensstijldoelen. Bemerk je veel werkstress of uitval binnen jouw bedrijf of team? Wij helpen jullie graag op weg om de werkstress te verminderen. Neem gerust contact op als je wilt weten wat we voor je kunnen betekenen. Bel naar 06 – 42 12 82 49, stuur een e-mail naar info@move2vitality.nl of vul het contactformulier op de website in.

Meer…..