Compleet programma
Bewustwording & Duurzaamheid
Beschikbaar voor iedereen
Home > Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma van een coach uit Zeist​

Bij Move2Vitality in Zeist, nabij Utrecht, volg je een vitaliteitsprogramma dat volledig gericht is op jou! Vitaliteit creëer je door jezelf bewust te zijn van je huidige situatie. Hierdoor kun je jouw levensstijl aanpassen. Een gezonde en vitale leefstijl is een samenspel van gezonde voeding, voldoende beweging en mentale weerbaarheid. Dit wordt jou allemaal duidelijk als je het vitaliteitsprogramma van Move2Vitality volgt. Ons vitaliteitsprogramma is er voor individuen en teams binnen bedrijven. Waarom? Vitale medewerkers zijn minder ziek en vallen minder vaak uit.

Bel ons direct voor een afspraak06 – 42 12 82 49

Een speciaal vitaliteitsprogramma voor bedrijven of voor jou als individu

Voelt de gemiddelde belasting op een dag voor jou te hoog? Heb je het idee dat je alles veel te snel en gehaast moet doen, waardoor je nergens meer toe in staat bent? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het vitaliteitsprogramma van Move2Vitality uit Zeist, nabij Utrecht, is ontwikkeld voor particulieren én bedrijven. Een compleet programma waarbij mentale krachttraining, voldoende beweging en gezonde voeding centraal staan. Aangezien elke persoon en situatie uniek is, zullen onze programma’s altijd bestaan uit maatwerk. Doe de vitaal-check op de website en bekijk hoe een vitaliteitsprogramma jou of jouw team kan helpen om een gezonde levensstijl op te bouwen.

Vraag naar meer informatie

Vraag naar meer informatie over de vitaliteitsprogramma’s van Move2Vitality speciaal voor particulieren en bedrijven. Ontdek wat wij voor jou en/of jouw team kan betekenen. Samen maken we afspraken die aansluiten bij jou of jouw team. Dit zal altijd maatwerk zijn aangezien elk mens of situatie uniek is. We werken aan bewustwording, de eerste voorwaarde om je levensstijl aan te passen. Bel naar 06 – 42 12 82 49, stuur een e-mail naar info@move2vitality.nl of vul het contactformulier in.​

Neem eens contact op

9 + 15 =