Compleet programma
Bewustwording & Duurzaamheid
Beschikbaar voor iedereen
Home > Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer in omgeving Zeist

Met de juiste kennis en inzichten wordt gezonde vitaliteit op de werkvloer de standaard. Een hoge werkdruk, onzekerheid over je positie of niet lekker in je vel zitten – het kan allemaal bijdragen aan verminderde vitaliteit op het werk. Wij helpen je om de juiste balans te vinden tussen werk en privé, maar ook om je mentale weerbaarheid te verbeteren. Werk samen met je team én alleen aan een betere vitaliteit op het werk.

Bel ons direct voor een afspraak06 – 42 12 82 49

Maak vitaliteit een prioriteit op de werkvloer

Samen met een vitaliteitscoach van Move2Vitality uit Zeist, nabij Utrecht, ga je aan de slag. De training mentale weerbaarheid wordt helemaal aangepast op jou en jouw team. Wij weten dat ieder team namelijk unieke verbeteringen nastreeft. Door inzicht te geven over vitaliteit op de werkvloer, neemt jouw team dit ook van het werk mee naar huis. Dit zorgt voor verbeteringen in de werk- én privésfeer. Met praktische handvaten wordt een gezonde levensstijl de standaard, met vitaliteit op de werkvloer als resultaat!

Een programma op maat voor jouw team

Voel je dat jouw team veel werkstress ervaart? Merk je dat de resultaten teruglopen? Dan werken we graag samen met jou en jouw team om vitaliteit op het werk te verbeteren, bij ons op locatie in Zeist of bij jouw bedrijf in Utrecht. De resultaten volgen vanzelf. De training van onze programma’s maken we helemaal op maat van jouw team. We vertellen hier graag meer over. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 – 42 12 82 49 of stuur een e-mail naar info@move2vitality.nl.

Neem eens contact op

11 + 10 =