Waar staan wij voor?

Duurzaam je levensstijl veranderen is niet makkelijk. Ook wij kunnen het niet mooier maken, maar we kunnen je wel op een eerlijke en realistische manier ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. 

Ieder mens is uniek en dus zijn onze programma’s altijd maatwerk. Wat voor de één werkt is geen garantie voor succes bij iemand anders.

Wij zijn breed opgeleid in de drie pijlers die nodig zijn om een gezonde en vitale leefstijl te ontwikkelen. Dit betekent dat we werken met  een goed opgeleide  Leefstijlcoach. Elke Leefstijlcoach is Personal trainer, Voedingsdeskundige, Gewichtsconculent en Mentale coach. De door ons opgedane kennis en ervaring zetten we in bij het het creëeren van een duurzame en gezonde leefstijl.

Wij werken niet met standaard diëten of beweeg en sportprogramma’s, maar zorgen voor maatwerk. We gaan opzoek naar welke voeding en beweging bij jou past. Tevens onderzoeken we waar eventuele mentale blokkades liggen die er in het verleden voor hebben gezorgd dat het aanpassen van je levensstijl niet lukte. 

Hoe doen we dat? We doen een uitgebreide vitaalcheck, waarin we de actuele mentale weerbaarheid meten. Het is namelijk erg belangrijk om mentaal weerbaar te zijn als je jouw doelen wil bereiken. Meten is weten zeggen wij altijd. Dus we gaan wegen en meten met professionele weegschalen. Ook kijken we naar jouw lichaamsbouw en houding. 

Voordat je gaat beginnen met een leefstijl programma, wil je eerst weten wat bij jou past. Wij geven je deze kennis en creëren hierdoor bewustwording. Met deze kennis kun je aan de slag, waar je maar wilt en dus ook met één van onze programma’s. 

Ons doel!

“Het creëren van duurzame levensstijl veranderingen” 

Samengevat:

  • Je ondergaat een uitgebreide vitaalcheck
  • Je krijgt een advies op maat
  • Je gaat aan de slag, zelf of met een  één van onze programma’s onder begeleiding van een leefstijlcoach.

Wil jij je leefstijl echt duurzaam veranderen? Zorg dan voor de juiste kennis en bewustwording voor je begint. De kans dat je jouw doelen nu echt gaat bereiken wordt aanzienlijk groter.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06-42128249

Of mal naar info@move2vitality.nl

Neem eens contact op

7 + 15 =