” Alles wat je niet gebruikt, verlies je. Dit geldt ook voor je spieren, de sterkte van botten en gewrichten. Kortom, Use them or lose them.”

” Ons lijf is gemaakt om te bewegen.”

” De vitaalcoach die jou bewegingsadvies geeft, gaat samen met jou op zoek naar de manier van bewegen die bij jou past, waar je blij van wordt, energie van krijgt en ook nog vitaler van wordt. Een win-winsituatie dus!”

 

MOVE

Soms heb je een extra steuntje in de rug nodig als het op bewegingsadvies aankomt, bijvoorbeeld van een coach uit Zeist, nabij Utrecht. Het is de eerste van de maand en daar sta je met je goede voornemens: gympen aan of je fiets weer eens uit de schuur gehaald, je strakke sportpak aan en daar gaan we dan. Nadat je drie keer hebt gesport denk je: “Nou, vanavond even niet”. Je bent te moe, hebt geen tijd, het komt morgen wel. Waarschijnlijk is dit heel herkenbaar voor veel mensen…

Bewegen is gezond, daar is genoeg over gezegd en geschreven. Wat betreft bewegen: de ezel gaat lopen als je hem een wortel voorhoudt, onze hond gaat sprinten voor een koekje. Het klinkt misschien vreemd, maar wat bewegen betreft verschillen we niet zoveel van zoogdieren: we willen eten omdat we moeten overleven. Ons lijf is gemaakt om te bewegen.

Een bewegingsadvies voor jou op maat door onze coach uit Zeist

Als je merkt dat extra begeleiding prettig zou zijn, bekijk dan eens de vitaliteitsprogramma’s met bewegingsadvies van Move2Vitality in Zeist, nabij Utrecht. Wij geven een bewegingsadvies op basis van jouw persoonlijke situatie en geven je de handvatten om jouw gezonde levensstijl ook echt door te zetten. Je gaat namelijk samen met onze vitaalcoach op zoek naar de manier van bewegen en voeding die bij jou past, waar je blij van wordt, energie van krijgt en ook nog eens vitaler van wordt. Een win-winsituatie dus!

Maak de eerste stap naar vitaliteit

Laten we samen de start maken naar een goede levensstijl met voldoende beweging en bewustzijn. Heb je een gevoel van futloosheid of lusteloosheid? Bekijk dan een van de complete programma’s met mentale weerbaarheid en voedings- en bewegingsadvies die onze coach uit Zeist bij Utrecht begeleidt. Wij helpen je op weg, naar een levensstijl die voor jou prettig is. Neem contact op door te bellen naar 06 – 42 12 82 49 of stuur een e-mail naar info@move2vitality.nl. Wij organiseren deze programma’s ook in teamverband voor bedrijven.

Meer…….