” Alles wat je niet gebruikt, verlies je. Dit geldt ook voor je spieren, de sterkte van botten en gewrichten. Kortom, Use them or lose them”

” Ons lijf is gemaakt om te bewegen ”

” De vitaalcoach  gaat samen met jou opzoek naar de manier van bewegen die bij jou past, waar je blij van wordt, energie van krijgt en je wordt er ook nog vitaler door. Een win win situatie dus!! ”

 

MOVE

Het is 1 januari en daar sta je dan met je goede voornemens, gympen aan of je fiets weer eens uit de schuur gehaald, je strakke sportpak aan en daar gaan we dan. Naar een keer of drie denk je, nou vanavond even niet, ben te moe, geen tijd, komt morgen wel etc etc.Ik denk heel herkenbaar voor veel mensen. Bewegen is gezond, daar is genoeg over gezegd en geschreven. Wat betreft bewegen, de ezel gaat lopen als je hem een wortel voorhoud, onze hond gaat sprinten voor een koekje. Het klinkt misschien vreemd maar wat betreft bewegen verschillen we niet zoveel van deze zoogdieren, we willen eten omdat we moeten overleven. Ons lijf is gemaakt om te bewegen.

De vitaalcoach  gaat samen met jou opzoek naar de manier van bewegen die bij jou past, waar je blij van wordt, energie van krijgt en je wordt er ook nog vitaler door. Een win win situatie dus!!

Meer…….