MIND

Mentale weerbaarheid hangt samen met veel aspecten, bijvoorbeeld jouw drukke leven in Zeist of Utrecht. In het dagelijks leven gebeurt er dan ook veel wat je mentale staat beïnvloedt. Druk, druk en nog eens druk: gezin, partner, werk, je sociale netwerk, veel ballen om hoog te houden. Soms heb je even je doelen niet meer helder en heb je weinig fut om iets te ondernemen. Herkenbaar? Dit zijn maar een paar factoren die voor stress kunnen zorgen. Met een aantal simpele handvaten voor jouw drukke leven in Zeist of Utrecht kun je weer in balans komen, oftewel je mentale weerbaarheid versterken. Een vitaalcoach kan jou die handvaten aanreiken.

Je mentale weerbaarheid versterken bij de training mentale kracht in Zeist

Je mentale weerbaarheid vergroten en jezelf mentaal krachtiger maker, is trainbaar voor iedereen dankzij een coach van Move2Vitality in Zeist, Utrecht. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Je wilt voorkomen dat je negatieve stress ondervindt en veel energie kwijtraakt in fases waarin het niet mee zit. Aan de hand van een aantal handige tools maak je jezelf mentaal weerbaarder en sterker. Bij Move2Vitality uit Zeist gaan we aan de slag om bij jou of jouw team de mentale weerbaarheid te vergroten. Hierdoor sta je mentaal krachtiger in het leven. Tools die we hierbij inzetten, zijn onder andere:

  • Gedachtencontrole
  • Het stellen van doelen
  • Het richten van aandacht
  • Het managen van energie en zelfreflectie

Voor wie is de training mentale kracht geschikt?

De training mentale kracht van onze coach uit Zeist heeft als doel de mentale weerbaarheid te vergroten en te versterken. Dit werkt zowel preventief als bij een reïntegratieproces. Zowel voor individuen als voor teams is een training mentale kracht een waardevolle aanvulling bij het verkrijgen van een vitalere en gezondere leefstijl, waarbij de coach uit Zeist een werkbaar plan opstelt. Het geeft mensen inzicht en creëert bewustwording. Hierdoor kan worden voorkomen dat mensen in een burn-out belanden of overbelast raken tijdens het herstellen van een burn-out. Een medewerker die zich vitaal voelt, is minder vaak ziek en zal minder snel uitvallen.

Wij vertellen je graag meer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een training mentale kracht of onze andere programma’s die onze coach uit Zeist nabij Utrecht begeleidt? Neem contact op, dan bespreken we jouw of jullie situatie en stellen de training op maat samen. Bel ons op 06 – 42 12 82 49, stuur een mail naar info@move2vitality.nl of vul het contactformulier in.

Meer………