Compleet programma
Bewustwording & Duurzaamheid
Beschikbaar voor iedereen
Home > Gezonde levensstijl

Gezonde levensstijl

​Een gezonde levensstijl is van belang voor ieder mens, maar niet iedereen kan zijn of haar levensstijl eenvoudig aanpassen. Vaak is een steuntje in de rug nodig om tot realistische en blijvende leefstijlveranderingen te komen. Bij Move2Vitality bieden wij jou een compleet pakket dat aansluit op de doelen van jou of jouw team. Ervoor zorgen dat de gestelde doelen worden behaald en volgehouden, is onder andere onze missie. Dankzij de hulp van een coach uit Zeist wordt het ontwikkelen van een gezonde levensstijl een doelgericht en succesvol project.

Bel ons direct voor een afspraak 06 – 42 12 82 49

Vitaliteit hangt samen met een gezonde levensstijl

Het aanpassen van je patronen om een gezonde levensstijl aan te nemen, vraagt om verschillende maatregelen waar een coach uit Zeist, in de omgeving Utrecht, je bij kan helpen. Gezonde voeding is vanzelfsprekend een goed begin. Bij Move2Vitality bieden we je graag kennis en inzichten. We laten je zien dat eten leuk, lekker én gezond kan zijn. Naast gezonde voeding is ook bewegen een belangrijk onderdeel van vitaliteit. Hierbij hoort een bewegingsadvies op maat. Dit is ook onderdeel van ons programma. Mentale begeleiding is van essentieel belang om in je levensstijl tot veranderingen te komen op het gebied van voeding en bewegen. Het ultieme doel bij Move2Vitality is dat je met een compleet programma je vitaliteit op een duurzame manier versterkt.

Programma’s met deskundige begeleiding

Ben jij er ook van overtuigd dat een gezonde levensstijl zorgt voor meer levensgeluk? Maak dan nu een belangrijke keuze en kies voor een van onze programma’s. Onze programma’s zijn geschikt voor individuele begeleiding en bewustwording op de werkvloer, bijvoorbeeld met een workshop. Werknemers én werkgevers staan vaak onder veel druk, die soms te hoog kan worden. Ontvang deskundige begeleiding hoe je hiermee om kunt gaan als individu én als team tijdens het vitaliteitsprogramma voor bedrijven. Jij en je collega’s leren op een gezonde manier omgaan met werkdruk en gaan samen jullie levensstijl op de werkvloer aanpassen bij jouw bedrijf in bijvoorbeeld Zeist of Utrecht. Vitale medewerkers hebben meer energie, werken vaak met meer plezier, komen tot betere resultaten en zijn minder vaak ziek. Dit voorkomt onder andere een hoog ziekteverzuim.

Zet de eerste stap naar een nieuwe levensstijl

Bij Move2Vitality in Zeist begeleiden we je graag bij het aanpassen van jouw levensstijl, welke leidt tot een gezonde en plezierige manier van leven. Zet de eerste stap en ga de uitdaging aan. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 06 – 42 12 82 49, stuur een e-mail naar info@move2vitality.nl of vul het contactformulier in.

Neem eens contact op

7 + 14 =